Uutisia 2011                                                                               

Vuoden 2011 valokuvakilpailu ratkennut Päivitetty 24.11.2011

Vuoden 2011 valokuvakilpailun voitti Pekka Ylipaavalniemi Ihminen ilmailijana -sarjan voittajakuvallaan. Ilmailukuva-sarjan voitti Petteri Patolinna. Kilpailun tuomarina oli tällä kertaa Christa Soivio Ilmailuliitosta. Sarjavoittajien lisäksi Christa jakoi kaksi kunniamainintaa, jotka menivät Jukka Helmiselle ja Timo Hyvöselle.
 
Hyikin vuoden 2011 ilmailukuva
"Eija ja poliisi"
Kuvaaja Pekka Ylipaavalniemi
Ilmailukuva-sarjan voittaja
"Kesän paras nosto"
Kuvaaja Petteri Patolinna

Kunniamaininta Ihminen ilmailijana -sarja
Kuvaaja Jukka Helminen

Kunniamaininta Ilmailukuva-sarja
Kuvaaja Timo Hyvönen
Kuukausikuvien voittajat löytyvät Arkistosta Valokuvakilpailu 2011 -kokoelmasta ja kaikki kisaan osallistuneet kuvat löytyvät Kuvat ja videot -osiosta.
 
Tavoitteellisen harjoittelun ideaa Päivitetty 24.11.2011
Outi Tahvonen ja Martti Sucksdorff kertoivat keskiviikon talviakatemiassa naisten treeniringin taustoista, historiasta ja tulevaisuudensuunnitelmista. Naisten rinki tukee eteläsuomalaisten (naisten) valmentautumista ja harjoittelua ja on avoin kaikille matkalentovaiheeseen ehtineille tavoitteellisesta kehittymisestä kiinnostuneille.

Kesän lentojen jäljiltä luodaan talven teoriatapaamisten ohjelma. Kehittämiskohteisiin paneudutaan ennen tapaamista ja käsillä olevaa "teoriakohtaa" peilataan kunkin läsnäolijan kokemustaustaa vasten.

Keväällä jokainen asettaa itselleen lentotaidon kehittämiskohteet ja -tavoitteet. Yhteisissä harjoituksissa, leireillä, kisoissa ja omilla lennoilla pyritään suunnitellun ohjelman mukaisesti kohti uutta tasoa. Syksyllä sykli alkaa alusta ja jälleen lähdetään suunnittelemaan tulevan talven ohjelmaa.

Ringin tulevaisuudensuunnitelmissa on leirityksen laajentaminen ja talvitapaamisten tihentäminen sekä halukkaiden kisauran kehittäminen.

   Kuvat PY
Lentoturvallisuusasioita ja naisten kisakokemuksia kuulemassa parikymmentä Päivitetty 17.11.2011

Talviakatemiaosanotto oli toisenakin iltana ilahduttavan vilkasta, pimeälle kentälle saapui parikymmentä innokasta kuulijaa.


Petteri oli pohtinut purjelentoturvallisuutta monista lähtökohdista. Kuulijoille Petteri valotti ajatuksiaan teorian ja kiteytysten kautta ja muistutti ilmailijan ilmailun yleissivistyksen merkityksestä myöskin turvallisuuden näkökulmasta.

Keskeisinä teemoina kerhon koulutuspäällikkö nosti esiin myös lentokoulutuksen merkityksen turvallisuuskulttuurin luonnissa ja erityisesti oppilaan lennonsuunnittelu- ja päätöksentekotaitojen kehittymisen tukemisen koululennoilla.

Tärkein turvallisuustekijä lennolla on kuitenkin "minä itse" asenteineen ja ominaisuuksineen.

Petteri muistutti myös siitä, että nykyaikaisten kaksipaikkaisten aikakaudella jokainen lentämään halajava pääsee taivaalle, vaikkei koskaan lentolupakirjaa suorittaisikaan.
Toisella puoliskolla Eija valotti kokemuksiaan sateisissa ja haastavissa keleissä lennetyistä naisten MM-kisoista Ruotsista. Näkökulma oli arvokisojen ensikertalaisen ja esitys päättyi yhteenvetoon kisaviikkojen aikana opituista asioista ja vielä kehitystä vaativista osuuksista, jotta palkintojenjaossa jatkossa pääsisi katselemaan kameroita linssin etupuolelta.
  Kuvat PY

Markku veti tuvan täyteen Päivitetty 26.10.2011

Kauden ensimmäisessä akatemiassa oli tiivis tunnelma, kun Markku Kuusiston kaksi aihetta houkuttelivat paikalle 23 kuulijaa.

Määrätietoisella harjoittelulla meistäkin tulee turvallisesti matkaa ja kisaa lentäviä itseensä luottavia pilotteja ... Halukkaat voivat täydentää tämän päivän teoriaa Markun kanssa Suion matkalentokursseilla ensi kesänä.


Kisaamaan aikoville keskeinen sanoma oli, että yhtenä päivänä kisaa ei voiteta, mutta sen voi helposti hävitä lentämällä peltoon, kun muut lentävät maaliin. Eli (kisapilotin silmin) riskitöntä lentämistä ja mahdolliset virheet tulee unohtaa saman tien.

Kisalentämisessä turvallisen lentämisen perusehto on sama kuin muussakin matkalentämisessä: Kaikissa tilanteissa on oltava ulottuvilla laskupaikka, jonka voi turvallisesti saavuttaa.


Matkaa ja kisaa lentäessä tärkeimmät taidot ovat kelinlukutaito - energialinjojen hahmottaminen taivaalla - ja tuntuma eli koneen ilmaisema ilman energia ja sen hyödyntäminen.
Kuvat PY
Kolmen kerhon kisassa voitto isännille Päivitetty 6.10.2011

Räyskälässä lennetyssä kolmen kerhon kisassa voitto meni tänä vuonna Hämeenlinnan ilmailukerholle, jonka edustajat ottivat 1. ja 3. sijat. Hyikin parhaasta suorituksesta vastasi Timo Hyvönen, joka sijoittui toiseksi.
 
 
1. Matias Laakso HIK
2. Timo Hyvönen HYIK 
3. Jukka Kotaniemi HIK 

Joukkuesarjassa voitti HIK, toisena Kymi ja kolmantena HYIK.


Kolmen kerhon kisa Räyskälässä la 1.10.2011 Päivitetty 28.9.2011

Perinteinen Kolmen kerhon kisa järjestetään tänä vuonna Räyskälässä. Kisapäivä on la 1.10, ensimmäinen kisahinaus lähtee klo 14. Varapäivänä sunnuntai 2.10.

Viralliselle edustusjoukkueelle mielellään kannustusjoukkoa mukaan hurraamaan ja auttamaan tuomareita ...

Talviakatemiaohjelma alkaa muotoutua Päivitetty 19.9.2011

Talviakatemiat eli jatkokoulutus- ja kerhoillat jatkuvat jälleen lokakuussa Klubilla, pääsääntöisesti keskiviikkoisin klo 18 alkaen. Ohjelma löytyy Talviakatemiat-sivulta. Ohjelma täydentyy vielä puhujien, aiheiden ja aikataulujen vahvistuessa.

Varaa jo alustavasti keskiviikot kalenteristasi.

Kenttä suljettu 19.9.2011
 

Kenttä suljettu 19.09.2011 klo 12.00 SA – 19.09.2011 klo 15.00 SA

peruskoululaisten perinteisen massajuoksutapahtuman johdosta
 
Rogerille maaliinlaskumestaruus Päivitetty 17.9.2011

Kerhon maaliinlaskukisoissa saatiin uusi mitalikolmikko 
1. Roger Morris
2. Hannu Halonen
                             3. Timo Hyvönen

Paras tämän kesän uusi pilotti oli Eero Kivistö-Rahnasto (5.) ja tuomarin suosikki Tom Andrews, joka ainoana pöllytti kalkkiviivaa toisella suorituksellaan.


Talviakatemiat käyntiin lokakuussa Päivitetty 14.9.2011

Talviakatemiat eli jatkokoulutus- ja kerhoillat jatkuvat jälleen lokakuussa Klubilla, pääsääntöisesti keskiviikkoisin klo 18 alkaen. Tarkempaa tietoa lähempänä.
NOTAM - EFHV HYVINKÄÄ Päivitetty 26.8.2011 

Kenttä suljettu (kiitotiet 04/22 ja 30/12)

05.09.2011 klo 16.00 SA – 13.09.2011 klo 21.00 SA 

Maxpo 2011 messujen johdosta.


Lisäksi

Kiitotiet 30/12 suljettu

13.09.2011 klo 21.00 – 16.09.2011 klo 21.00 SA

Puolustusvoimien kertausharjoitusten johdosta.

04/22 käytössä normaalisti.
Kuusisto 5. EM-kisoissa Liettuassa Päivitetty 13.8.2011

Markku Kuusisto (Porin IK) otti viidennen sijan tänään päättyneissä Liettuan EM-kisoissa 15 metrin luokassa. Kyseessä oli Kuusiston arvokisadebyytti miesten sarjassa.
 
EM Liettua 6. kisapäivä: suomalaisille kaksoisvoitto 15 m  Päivitetty 7.8.2011 

Markku Kuusisto (Porin IK) otti päivävoiton Liettuan EM-kisoissa 15 metrin luokassa  ja Tapio Tourula (Heik) täydensi päivän suomalaissaalliin sijoittumalla samassa sarjassa toiseksi. Samalla miehet nousivat kokonaiskilpailussa sijoille 8. ja 10. Kilpailu jatkuu 13.8. asti.
 
Eskolle HC-matka Päivitetty 4.8.2011

Viisi vuotta suunnitteilla ollut HC-matka toteutui, kun Esko kävi laatimansa tehtävän mukaan Astirilla Syrjäntaassa kääntymässä, vaikka pilvet loppuivatkin (ihan ennusteiden mukaan) Riihimäen korkeudelle. Onnittelut Eskolle hienosta suorituksesta!
Teemu ja Eero yksinlennoilla Päivitetty 2.8.2011

Teemu ja Eero lensivät tänään ensimmäisen kerran yksin, onnittelut!

Ja Tom lähenteli viisituntista (4h 57min) Astirin tyyppilennolla (Riihimäellä oli hyviä pilviä iltaan asti, kuulemma).

EM-kultaa! Päivitetty 29.7.2011


   Kuva Elfo


Harri Hirvola (HIK) ja Visa-Matti Leinikki (TIY) ottivat EM-kultaa Nitrassa upouudella Arcuksellaan. Upea suoritus erittäin vaativissa olosuhteissa, Hyik onnittelee kultamitalisteja. Kaksikon kultamitali on kautta aikain Suomen ensimmäinen EM-kisoissa.


  Kuvat PY

Tom yksinlennoilla  Päivitetty 29.7.2011

Tänään oli Tomin vuoro nautiskella viisi ensimmäistä yksin, onnittelut!
 
 
Keli suosi keskiviikon laskuharjoitus- ja grilli-iltaa  Päivitetty 29.7.2011
 

Tyylikkäitä mäenlaskusuorituksia, koululentoja ja grilliherkkuja á la Kimmo sekä tietenkin sauna lämpimänä myöhään iltaan.
Tessa yksinlennoilla Päivitetty 26.7.2011

Tessa lensi viisi ensimmäistä yksinlentoa tänään, onnittelut!
HC-suorituksia sataa Päivitetty 17.7.2011

Esalle HC-aika, odotetaan mielenkiinnolla, mahtuuko vielä HC-matkakin Esan kesän ohjelmaan.

Maijalle HC-aika ja Arille HC-matka Päivitetty 10.7.2011 

Maija lensi kesän kolmannen HC-ajan ja Ari on jatkanut lentouraa HC-matkalla, ensin salaa harjoitellen ja sitten loggerin kanssa. Viime kesän oppilaiden lentotaito kehittyy hyvää tahtia ...
Nummelan SM-kisoista Forssténille 7. sija Päivitetty 9.7.2011 

Nummelassa heinäkuun ensimmäisellä viikolla lennetyissä 18 metrin ja kerholuokan SM-kisoissa lennettiin viitenä päivänä erittäin vaihtelevissa keleissä. Hyvinkään ilmailukerhon ykkönen oli Jarmo Forsstén seitsemännellä sijallaan 18-metrin luokassa, Forssténin paras päiväsijoitus oli toisen päivän 4. sija. Eija Kujansuu putosi neljännen päivän maastolaskullaan 8:lta sijalta kokonaiskisassa yhdenneksitoista.

Kultaa Martti Koivula, hopeaa Erkki Heinonen, pronssia Antti Lehto
4. Martti Sucksdorff   5. Juha Sorri   6. Tapio Tourula

WWGC 2011 takana Päivitetty 27.6.2011 

Kujansuun kisa alkoi peltokeikalla ja päättyi peltokeikkaan. Tuloksena kisasta oli 13. sija kolmentoista pilotin luokassa ja runsaasti kokemusta myöhemmin sovellettavaksi. Paras päiväsijoitus oli 8. Kilpailu on kovaa, kärki lentää todella kovaa ja taidolla.

"Reissu oli opintomatka ja erittäin hyvä sellainen. Sain muilta oppia nokka pystyssä liukumisesta tymästä läpi - taitoa tuli sovellettua myöhempinä päivinä hissutteluun eteenpäin täyden pilvikaton alla - huikeasta luukutuksesta kovimpina kelipäivinä, rytmin vaihtelusta kelin mukaan: alku kovaa, välipätkä nokka pystyssä ja taas reippaammin, kun saavuttiin paremmalle alueelle ja lisäksi paremmista ja huonommista taktisista kuvioista sään oletetun kehityksen pohjalta. Sateessa lentämisen taidosta mallioppiminen sen sijaan jäi saamatta, kehnoin tuloksin kokeilin korkeuksien hukkaamista luukuttumalla useampana päivänä reippaasti sateesta läpi, oivallus alkoi syntyä vasta liian myöhään, kun viimeisen päivän lento päättyi sadevyöhykkeen lävistämisen jälkeen suoraan peltoon, muiden liukuessa hitaasti ja tyylikkäästi nafteilla korkeuksilla aurinkoon ja seuraavaan nostoon."

Koko kisan ajan Ruotsia vaivasi matalapaineiden jatkuva jono, kelit olivat matalia, ilmamassa kosteaa ja turhankin labiilia. Pilvet levisivät, tai lauttaantuivat tai satoivat kuuroina tai kuurojonoina alas eikä ukkosiltakaan vältytty. 11 kisapäivästä kuutena lennettiin, tehtävät olivat lyhyitä (144-319 km) ja risteilivät kentän lähistöllä. Varsinaiselle metsäalueelle ei päästy lentämään yhtenäkään päivänä, se olisi edellyttänyt huomattavasti korkeampia pohjia (> 1800 m).

"Ventus alkaa taittua peltoon mukavasti, kaksi keikkaa apilapeltoon ja kaksi lyhyeen kauraan, samalla tuplaantui uran aikana tehtyjen maastolaskujen lukumäärä neljästä kahdeksaan. Tällaisissa huonommissa keleissä oma etenemisvauhti ja peruslentotaito riittää kisaamiseen, lähtötaktiikassa, reitinvalinnoissa, rytminvaihtelussa, sateessa lentämisessä ja loppuliukujen lentämisessä riittää edelleen työsarkaa ja tappiot syntyivät pääosin niistä. Luokan kolmen kärki tosin lentää todella taitavasti ja toistaiseksi ihan toisella tasolla."

Seuraavat naisten MM-kisat kisataan Ranskassa, Issoudunissa heinäkuun alussa 2013, siellä kohti parempia sijoituksia.
 


Tulokset 15 m
1.    SF     Susanne Schödel        Saksa    Ventus 2ax    2896
2.    EW    Anne Ducarouge        Ranska    ASG 29        2633
3.    AJ      Alena Netusilova    Tsekki    ASG 29E        2572
13.  PX     Eija Kujansuu        Suomi     Ventus 2b    1575

Joukkueenjohtajan päiväkohtaisia mietteitä ja valokuvia joukkueen blogissa


Forssténille pistesija - vakion ja 15m SM-kisat Räyskälässä Päivitetty 19.6.2011 

Tulokset
15m
1. Martti Koivula   MX   HIK
2. Harri Hirvola   EH   HIK
3. Tapio Tourula   KX   Heik
6. Jarmo Forsstén   JO   Hyik

Vakio
1. Juha Sorri   JS  
2. Markku Kuusisto   PI   Porin IK
3. Timo Saarnimo   EU   EIK
11. Jouko Vuolahti   I   Hyik
14. Jukka Heminen    JH   Hyik
 


Ultra-hinauksia Hyvinkäällä su 5.6.2011  Päivitetty 6.6.2011 


Dynamicin esittelykiertueella oli vuorossa Hyvinkää su 5.6. ap kone vieraili MILKin kerhopäivässä ja ip oli tarjolla pari tuntia ultra-hinauksia purjekoneille. Kokeiltiin kaikki kaluston tarjoamat haasteet: K8b, ASW-19, ASK-21 ja Janus sekä "normaali"koneet Ventus 2b, Disucs 2T ja Astir, tuuli oli kohtuullisen kevyt ja sivuvastainen. Eikka ja Seppo pääsivät ultraan seuraamaan hinausta. Päällimmäiseksi jäi myönteinen vaikutelma.

Kimmolle HC-matka  Päivitetty 4.6.2011

Kimmo lensi lauantaina 4.6 Uffella (Astir CS) Hyvinkäältä Vesivehmaalle. Paluumatka taittui tällä kertaa putkella.


Arvokisakausi lähestyy  Päivitetty 19.6.2011


Hyikiä edustavat Räyskälän SM-kisoissa 11.-18.6

15 m
- Jarmo Forsstén JO
Vakio
- Jukka Helminen JH
- Jouko Vuolahti I

Ruotsin Arbogassa
naisten MM-kisoissa 15.-25.6
15 m
- Eija Kujansuu PX

Nummelan SM-kisoissa 2.-9.7
18 m
- Jarmo Forsstén JO
- Eija Kujansuu PX

Linkit kisaseurantaan Linkit-sivulta          Kuva PY


Jo toinen HC-aika tälle keväälle  Päivitetty 28.5.2011

Kimmo lensi viime sunnuntaina HC-ajan, nyt viime kesän kurssista on jo puolet istunut matkalennoille vaadittavan viisituntisen, lentäjän ura etenee hyvää tahtia ... 


Turvallisuusfoorumi ma 30.5 klo 18  Päivitetty 28.5.2011 
 

Hyvinkään kentän käyttäjille järjestetään info-/keskustelutilaisuus kunkin lajin toimintatavoista ja miten paras mahdollinen lentoturvallisuustaso saavutetaan. Tilaisuus pidetään Hyvinkään Ilmailukerho ry:n kerhorakennuksessa, Lentokentäntie 50, Hyvinkää (EFHV).
 

Paikalle toivotaan Hyvinkäällä toimivien ilmailukerhojen edustajat kertomaan omasta lajista ja sopimaan yhteisistä toimintamalleista.
 

Hyvinkään Ilmailukerho ry


Kesän ensimmäinen oppilas yksinlentovaiheessa  Päivitetty 27.5.2011

Kesän 2011 purjelentokurssin ensimmäinen oppilas lensi ensimmäiset yksinlennot torstaina 26.5. Juhon ja Villen yhteistyö tuotti tulosta muutamassa viikossa, onnittelut molemmille.
 


Syöksykierrekoulutusta Selänpäässä 9.-10.7.2011  Päivitetty 23.5.2011

Nyt on aika ilmoittautua syöksykierteiden tunnistus- ja oikaisukoulutukseen. Koulutus järjestetään EFSEn leirin päätösviikonloppuna, tarjolla on kierteiden lisäksi kuppilapalvelut (ruokaa, kahvia), sauna, hyvää seuraa nuotiolla ja majoitusta kerhokämpissä.

Alustavasti kiinnostuksensa ilmoittaneille on lähetetty tarkemmat tiedot, vielä ehtii muitakin mukaan, ilmoittautumiset Eijalle 31.5.2011 mennessä.
 Kaksi hyikiläistä opekurssilla Räyskälässä  Päivitetty 20.5.2011

Vekku ja Eija kävivät Suion purjelennon opekurssin 6.-15.5 Räyskälässä, Vekulla on jo lentokoe takana ja paperit vetämässä, Eijalla on vielä lentokoe odottamassa.

 

 


Arille HC-aika heti kauden alkajaisiksi  Päivitetty 20.5.2011

Viime kesän kurssilaisista Ari on aloittanut kauden pitkillä paikallislennoilla Astirilla. Ensin 3 h 23 min, sitten HC-aika reilulla marginaalilla eli 5 h 40 min ja tänään jälleen 3 h 56 min. "Lentäminen on ihan helppoa" Ari tuumasi HC-ajan jälkeen - niinkuin se onkin, taivaalla pysyminen on pienen oivalluksen takana ...

Nyt on kaikki kolme harjoituskonetta sekä ASW-19 katsastettu eli harjoituskonepilotit joukolla taivaalle nautiskelemaan
 


G-alueiden varausjärjestely muuttuu kaudella 2011 Päivitetty 21.4.2011

Kaudella 2011 varataan vain valvotussa ilmatilassa olevia G-alueita. Alue ei ota vastaan edes lentotoimintailmoituksia vapaan ilmatilan G-alueiden käyttämisestä VFR-purjelentotoimintaan. Hyvinkäällä varataan jatkossa siis vain A-, B- ja C-alueet päivän toiminnan mukaisesti. D- ja E-alueista tehdään varaus, jos halutaan lentää pilveä.

HUOM. Ilmatilavarauksiin käytettävä puhelinnumero on muuttunut, uusi numero on 03 386 9851Hyvinkään Ilmailukerhon valokuvakilpailu 2011 Päivitetty 17.4.2011

Vuonna 2011 Hyikin valokuvakilpailussa on kaksi sarjaa:

Ilmailukuva ja Ihminen ilmailijana

Kuvia lähetetään kisaan kauden mittaan ja kuukausittain valitaan kuukauden kuva molemmista sarjoista.

Kaikki ehdokkaat julkaistaan kerhon Kuvat ja videot -kokoelmassa kerhon nettisivuilla. Kuukauden kuvat komeilevat kuukauden kerhon etusivulla.

Ensimmäinen kisakuukausi on toukokuu 2011.

Kuvat toimitetaan osoitteella eija kujansuu - at - pp inet fi

Sarjavoittajista toinen valitaan vuoden ilmailukuvaksi. Kokonaiskilpailun voitosta on jälleen luvassa lento/lennätys voittajan valitsemalla kerhon koneella.
 
Kerholla on oikeus käyttää kuvia kerhon www-sivuilla ja muussa kerhon mainonnassa.

Purjelentokausi avattu Päivitetty 16.4.2011

Hyvinkään purjelentokausi käynnistyi lauantaina 16.4. pääosin kevättarkkareiden muodossa, mutta kauden ensimmäinen harjoitusmatkalentokin on jo takana.

Lauantaina oli myös talven teoriakurssi tutustumassa kentän toimintaan.


G-alueiden varausjärjestely muuttuu kaudella 2011 Päivitetty 4.4.2011

Kaudella 2011 varataan vain valvotussa ilmatilassa olevia G-alueita. Alue ei ota vastaan edes lentotoimintailmoituksia vapaan ilmatilan G-alueiden käyttämisestä purjelentotoimintaan. Hyvinkäällä varataan jatkossa siis vain A-, B- ja C-alueet päivän toiminnan mukaisesti.

HUOM. Ilmatilavarauksiin käytettävä puhelinnumero on muuttunut, uusi numero on 03 386 9851


Lentokauden avajaiset Päivitetty 2.4.2011

Kausi polkaistaan käyntiin Klubilla lauantaina 9.4.2011


Teoriakurssilla 18 oppilasta Päivitetty 31.3.2011

Hyikin purjelentoteoriakurssilla on tänä vuonna 18 oppilasta, suurin kurssi moneen vuoteen. Tiedossa on vilkas koulutuskesä Hyvinkäällä.
 


Valokuvakilpailu on ratkaistu Päivitetty 1.3.2011


Timo Hyvönen otti voiton molemmissa sarjoissa,

tuomaristo antoi kunniamaininnan myös Jukka Helmiselle ja Jouko Vuolahdelle. Palkitut kuvat


Kiertopalkinnot 2010 jaettiin vuosikokouksessa Päivitetty 1.3.2011


Paras lentosuoritus - Jouko Vuolahti

Paras Hyvinkäältä lennetty matkalento -
Eija Kujansuu

Paras harjoituskonepilotti - Kimmo Hytönen

Puuhamies - Kirsi-Marja Nyqvist

K.J. Saarisen sarvi ahkerimmalle vinttaajalle - Vesa Forsstén
 Syöksykierrekoulutusta kesällä 2011 Päivitetty 10.2.2011

Syöksykierrekoulutusta Puchaczilla kesällä 2011 Selänpäässä. Alustavat ilmoittautumiset Eijalle.
 Hyvinkään Ilmailukerho ry:n sääntömääräinen vuosikokous

Aika ma 28.02.2011 klo 18.00
Paikka: Klubi

Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat sekä mahdolliset
johtokunnalle ma 14.02.2011 mennessä jätetyt esitykset.


JOHTOKUNTA


Vierailu Tampereen aluelennonjohtoon 5.2.2011

Bussilastillinen hyikiläisiä vieraili Tampereen aluelennonjohdossa la 5.2.2011 tutustumassa palveluihin ja lennonjohdon toimintaan.

Nautimme kahvin kera selityksen aluelennonjohdon vastuualueesta, käytettävistä lennonjohtomenetelmistä ja teknisistä apuvälineistä sekä ja mahdollisuuksista palvella purjelentäjiä matka- ja pilvilennoilla.
Myös moottoroitujen jäsenten näkökulma huomioitiin. Lopuksi tutustuimme lennonjohtajan työtilaan ja työkalujärjestelmiin ennen Hesan iltapäiväruuhkan alkua.

Visiitistä lämpimät kiitokset Riikalle ja Vekulle. Kuvat-osiossa on muutama kuva matkasta.

 


Aiempien vuosien uutiset

Uutisia 2010